Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Ultrasound- and microwave-assisted intermittent drying of red beetroot

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2020

Opublikowano w

Drying Technology

Rocznik: 2020 | Tom: vol. 38 | Numer: iss. 1-2

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • microwaves
  • ultrasound
  • beetroot
  • betanin
  • X-ray microtomography
Data udostępnienia online

07.06.2019

Strony (od-do)

93 - 107

DOI

10.1080/07373937.2019.1624565

Punktacja MNiSW / czasopismo

100 [Lista 2019]

Impact Factor

2,307 [Lista 2018]