Tytuł
Ultrasound- and microwave-assisted intermittent drying of red beetroot
Autorzy
[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2020
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- microwaves
- ultrasound
- beetroot
- betanin
- X-ray microtomography
Data udostępnienia online
07.06.2019
Strony (od-do)
93 - 107
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
100
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
100
Impact Factor
4,452
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN