Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Analiza zmian współczynnika przewodności cieplnej wodnych roztworów izomaltu służących do produkcji cukierków bezcukrowych

Autorzy

[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Inżynierii Transportu, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Katedra Techniki Cieplnej, Wydział Inżynierii Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

2.6 Inżynieria lądowa i transport
2.8 Inżynieria mechaniczna
2.9 Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

Wariant tytułu

EN Analysis of changes in the thermal conductivity coefficient of aqueous isomalt solutions used to produce sugar-free candies

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Przemysł Chemiczny

Rocznik: 2019 | Tom: t. 98 | Numer: nr 10

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Strony (od-do)

1555 - 1558

DOI

10.15199/62.2019.10.4

Punktacja MNiSW / czasopismo

40

Impact Factor

0,428 [Lista 2018]