Processing may take a few seconds...

Article


Title

Analiza zmian współczynnika przewodności cieplnej wodnych roztworów izomaltu służących do produkcji cukierków bezcukrowych

Authors

[ 1 ] Instytut Maszyn Roboczych i Pojazdów Samochodowych, Wydział Inżynierii Transportu, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Katedra Techniki Cieplnej, Wydział Inżynierii Transportu, Politechnika Poznańska | [ P ] employee

Scientific discipline (Law 2.0)

[2.6] Civil engineering and transport
[2.8] Mechanical engineering
[2.9] Environmental engineering, mining and energy

Title variant

EN Analysis of changes in the thermal conductivity coefficient of aqueous isomalt solutions used to produce sugar-free candies

Year of publication

2019

Published in

Przemysł Chemiczny

Journal year: 2019 | Journal volume: t. 98 | Journal number: nr 10

Article type

scientific article

Publication language

polish

Pages (from - to)

1555 - 1558

DOI

10.15199/62.2019.10.4

Points of MNiSW / journal

40.0

Points of MNiSW / journal in years 2017-2021

70.0

Impact Factor

0.485

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.