W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Korzyści zdrowotne mikroorganizmów probiotycznych oraz ich zastosowanie w żywności funkcjonalnej

Autorzy

[ 1 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ SzD ] doktorant ze Szkoły Doktorskiej | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2021

Typ rozdziału

abstrakt

Język publikacji

polski

Strony (od-do)

47 - 47

Książka

II Pomorskie Studenckie Sympozjum Chemiczne 20-21 marca 2021 : książka abstraktów

Zaprezentowany na

II Pomorskie Studenckie Sympozjum Chemiczne, 20-21.03.2021, , Polska

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.