W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Surface properties of enzymatic hydrolysis products of octenylsuccinate starch derivatives

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Rok publikacji

2007

Opublikowano w

Food Hydrocolloids

Rocznik: 2007 | Tom: vol. 21 | Numer: iss. 4

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

654 - 659

DOI

10.1016/j.foodhyd.2006.07.010

URL

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X0600155X

Impact Factor

2,492

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.