W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Wykorzystanie ultradźwięków jako techniki wspomagania procesu suszenia owoców i warzyw

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Wariant tytułu

EN Ultrasound Application as a Useful Technique in the Enhancement of Fruit and Vegetable Drying

Rok publikacji

2015

Opublikowano w

Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny

Rocznik: 2015 | Numer: nr 9

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Słowa kluczowe
PL
  • ultradźwięki
  • suszenie
  • odwadnianie
  • jakość
  • obróbka wstępna
  • przetwarzanie
Strony (od-do)

27 - 31

DOI

10.15199/64.2015.9.3

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

5

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.