W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Highly efficient drying of vegetables: Ultrasound-assisted drying

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ E ] pracownik emerytowany | [ P ] pracownik

Identyfikator dzieła

r467086_2016

Słowa kluczowe
EN
  • hybrid drying
  • convection
  • ultrasound
  • vegetables
  • experiments
  • modeling
Data

23.01.2016

Język

angielski

Liczba stron lub objętość dzieła

32

Typ dzieła

raport z badań

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.