Depending on the amount of data to process, file generation may take longer.

If it takes too long to generate, you can limit the data by, for example, reducing the range of years.

Article

Download BibTeX

Title

Bezpieczeństwo i jakość zdrowotna żywności kluczem do sukcesu przedsiębiorstwa

Authors

[ 1 ] Wydział Inżynierii Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ D ] phd student

Title variant

EN Food quality and safety key to enterprise success

Year of publication

2012

Published in

Zeszyty Naukowe Politechniki Poznańskiej. Organizacja i Zarządzanie

Journal year: 2012 | Journal number: nr 57

Article type

scientific article

Publication language

polish

Keywords
PL
  • bezpieczeństwo żywności
  • jakość zdrowotna żywności
  • system zarządzania bezpieczeństwem pracy
Abstract

PL W artykule zdefiniowano oraz wyjaśniono istotę bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności. Przedstawiono znaczenie tych aspektów zarówno z uwagi na konsumenta, jak i producenta. Zaprezentowano standardy, których spełnienie pozwala na zapewnienie bezpieczeństwa i jakości żywności, a zarazem wpływa na sukces przedsiębiorstwa. Wskazano bowiem liczne korzyści świadczące o tym, jak wiele producenci żywności mogą zyskać, wdrażając system zarządzania bezpieczeństwem żywności.

EN The article defines and explains the essence of the safety and quality of food. Then there is explained the meaning of these aspects, both because of consumer and producer. Next are presented standards, which are suitable for ensuring the safety and food quality, and also affects the success of the company. Then author specified many advantages which can be achieved thanks to implementing a food safety management system.

Pages (from - to)

27 - 40

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.