W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

High-performance liquid chromatography with fluorescence detection for the determination of capsaicin and dihydrocapsaicin in fat-burning dietary supplements

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2021

Opublikowano w

Analytical Letters

Rocznik: 2021 | Tom: vol. 54 | Numer: no. 13

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Capsaicin and dihydrocapsaicin
  • dietary supplements
  • experimental design
  • high-performance liquid chromatography (HPLC)
  • ultrasoundassisted extraction
Data udostępnienia online

08.01.2021

Strony (od-do)

2097 - 2112

DOI

10.1080/00032719.2020.1839759

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

40

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

40

Impact Factor

2,267

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.