W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Analytical methods applied for the characterization and the determination of bioactive compounds in coffee

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2015

Opublikowano w

European Food Research and Technology

Rocznik: 2015 | Tom: vol. 240 | Numer: no. 1

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • caffeine·
  • chlorogenic acids
  • coffee
  • diterpenes
  • nicotinic acid
  • trigonelline
Strony (od-do)

19 - 31

DOI

10.1007/s00217-014-2356-z

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

30

Impact Factor

1,433

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.