W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Caproic acid production from acid whey via open culture fermentation – evaluation of the role of electron donors and downstream processing

Autorzy

[ 1 ] Instytut Inżynierii Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.10] Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Bioresource Technology

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 279

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • chain elongation
  • liquid-liquid extraction
  • anaerobic open culture fermentation
  • ionic liquids
  • techno-economic analysis
Strony (od-do)

74 - 83

DOI

10.1016/j.biortech.2019.01.086

URL

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960852419301063?via%3Dihub

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

140

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

140

Impact Factor

7,539

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.