W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Comparison of methylxantines, trigonelline, nicotinic acid and nicotinamide contents in brews of green and processed Arabica and Robusta coffee beans – influence of steaming, decaffeination and roasting processes on coffee beans

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2020

Opublikowano w

LWT-food science and technology

Rocznik: 2020 | Tom: vol. 125

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • coffee
  • yerba mate tea
  • LC-MS/MS
  • methylxantines
  • nicotinic acid
  • nicotinamide
  • roasted grain beverages
Data udostępnienia online

30.03.2020

Strony (od-do)

109344-1 - 109344-9

DOI

10.1016/j.lwt.2020.109344

URL

https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109344

Uwagi

Article number: 109344

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

100

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

100

Impact Factor

4,952

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.