W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Surface activity of commercial food grade modified starches

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Rok publikacji

2007

Opublikowano w

Colloids and Surfaces B: Biointerfaces

Rocznik: 2007 | Tom: vol. 60 | Numer: iss. 2

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

187 - 194

DOI

10.1016/j.colsurfb.2007.06.005

URL

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0927776507002457

Impact Factor

2,109

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.