W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Occurrence and dietary risk of bisphenols and parabens in raw and processed cow’s milk

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2022

Opublikowano w

Food Additives & Contaminants: Part A

Rocznik: 2022 | Tom: vol. 39 | Numer: iss. 1

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Bisphenols
  • parabens
  • cow’s milk
  • HPLC-MS/MS
  • hazard quotients
  • hazard index
Data udostępnienia online

26.10.2021

Strony (od-do)

116 - 129

DOI

10.1080/19440049.2021.1986234

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

70

Impact Factor

2,9

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.