W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Effect of ultrasound on mass transfer during vacuum impregnation of low-porous food materials on the example of potato (Solanum Tuberosum L.)

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2023

Opublikowano w

Chemical Engineering and Processing - Process Intensification

Rocznik: 2023 | Tom: vol. 188

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Ascorbic acid
  • Cavitation
  • Structure forming compounds
  • Texture
  • Starch
Data udostępnienia online

06.04.2023

Strony (od-do)

109375-1 - 109375-9

DOI

10.1016/j.cep.2023.109375

URL

https://authors.elsevier.com/a/1gvw7w2gr0DKb

Uwagi

Article number: 109375

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

140

Impact Factor

3,8

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.