Tytuł
Effect of ultrasound on mass transfer during vacuum impregnation of low-porous food materials on the example of potato (Solanum Tuberosum L.)
Autorzy
[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2023
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- Ascorbic acid
- Cavitation
- Structure forming compounds
- Texture
- Starch
Data udostępnienia online
06.04.2023
Strony (od-do)
109375-1 - 109375-9
Uwagi
Article number: 109375
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
140
Impact Factor
3,8
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN