W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Advances in Food Rheology and its Applications

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Redaktorzy

Rok publikacji

2016

Język publikacji

angielski

Wydawca

Elsevier

Wydawca z listy Ministerstwa

Elsevier

Data opublikowania

2016

ISBN

978-0-08-100431-9

URL

http://www.sciencedirect.com/science/book/9780081004319

Opublikowano w

Seria: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

Rozdziały
Extensional Rheology in Food Processing (s. 125-157)
Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.