W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Chlorogenic acids, caffeine content and antioxidant properties of green coffee extracts: influence of green coffee bean preparation

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2016

Opublikowano w

European Food Research and Technology

Rocznik: 2016 | Tom: vol. 242

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • green coffee
  • chlorogenic acids
  • caffeine
  • antioxidant activity
  • hplc-dad
  • in-vitro antioxidant
  • capacity
  • arabica
  • metabolites
Strony (od-do)

1403 - 1409

DOI

10.1007/s00217-016-2643-y

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

30

Impact Factor

1,664

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.