W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Ultrasonic-assisted and microwave-assisted convective drying of carrot – process kinetics and quality analysis

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ D ] doktorant | [ P ] pracownik

Identyfikator dzieła

r478591_2016

Słowa kluczowe
EN
  • marchew
  • suszenie
  • kinetyka
  • ocena jakości
  • ultrasounds
  • microwave
  • drying
  • kinetics
  • quality analysis
Data

30.05.2016

Język

angielski

Liczba stron lub objętość dzieła

20

Typ dzieła

raport z badań

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.