Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Ultrasound- and microwave-assisted convective drying of carrots - Process kinetics and product's quality analysis

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Matematyki, Wydział Elektryczny, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2018

Opublikowano w

Ultrasonics Sonochemistry

Rocznik: 2018 | Tom: vol. 48

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • ultrasound
  • microwaves
  • hybrid drying
  • kinetics
  • quality
  • modeling
Strony (od-do)

249 - 258

DOI

10.1016/j.ultsonch.2018.05.040

Punktacja MNiSW / czasopismo

45 [Ujednolicony wykaz czasopism naukowych 2013-2016]

Impact Factor

7,279