Processing may take a few seconds...

Chapter


Title

Wpływ procesu prażenia na zawartość fenolokwasów, witaminy B oraz alkaloidów w kawach Arabica i Robusta

Authors

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ D ] phd student | [ P ] employee

Scientific discipline (Law 2.0)

[6.5] Chemical sciences

Year of publication

2017

Chapter type

chapter in monograph / paper

Publication language

polish

Pages (from - to)

299 - 301

Book

BioOrg 2017 - II Ogólnopolskie Seminarium Chemii Bioorganicznej, Organicznej i Biomateriałów, Poznań. Materiały konferencyjne

Presented on

BioOrg 2017 II Ogólnopolskie Sympozjum Chemii Bioorganicznej, Organicznej i Biomateriałów, 2.12.2017, Poznań, Polska

Points of MNiSW / chapter

20.0

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.