Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Caproic acid production from acid whey via open culture fermentation – evaluation of the role of electron donors and downstream processing

Autorzy

[ 1 ] Instytut Inżynierii Środowiska, Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

2.9 Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Bioresource Technology

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 279

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • chain elongation
  • liquid-liquid extraction
  • anaerobic open culture fermentation
  • ionic liquids
  • techno-economic analysis
Strony (od-do)

74 - 83

DOI

10.1016/j.biortech.2019.01.086

URL

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960852419301063?via%3Dihub

Punktacja MNiSW / czasopismo

140

Impact Factor

6,669 [Lista 2018]