Tytuł
High-performance liquid chromatography with fluorescence detection for the determination of capsaicin and dihydrocapsaicin in fat-burning dietary supplements
Autorzy
[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2021
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- Capsaicin and dihydrocapsaicin
- dietary supplements
- experimental design
- high-performance liquid chromatography (HPLC)
- ultrasoundassisted extraction
Data udostępnienia online
08.01.2021
Strony (od-do)
2097 - 2112
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
40
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
40
Impact Factor
2,267
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN