W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Coffee science : biotechnological advances, economics, and health benefits

Redaktorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2022

Typ książki

redakcja monografii naukowej

Język publikacji

angielski

Miejsce

London, United Kingdom

Boca Raton, United States

Wydawca

Taylor & Francis Group

Wydawca z listy Ministerstwa

Taylor & Francis Group

Data opublikowania

2022

Liczba stron

307

ISBN

9780367488437

eISBN

9781003043133

URL

https://www.routledge.com/Coffee-Science-Biotechnological-Advances-Economics-and-Health-Benefits/Ramakrishna-Giridhar-Jeszka-Skowron/p/book/9780367488437#

Rozdziały
Contemporary topics in coffee research: A glance (s. 25-29)
The bioactive compounds and substances with toxic potential in coffee products: The properties and the methods of analysis (s. 33-50)
Elemental analysis of coffee products (s. 51-64)
Influence of coffee bean processing on the phenolic acid and flavonoid content in coffee brews (Coffea arabica and Coffea robusta) (s. 151-157)
Całkowita wartość punktowa monografii

200

Całkowita wartość punktowa redakcji

100

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.