W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

The bioactive compounds and substances with toxic potential in coffee products: The properties and the methods of analysis

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2022

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

33 - 50

DOI

10.1201/9781003043133-6

URL

https://www.taylorfrancis.com/chapters/edit/10.1201/9781003043133-6/bioactive-compounds-substances-toxic-potential-coffee-products-properties-methods-analysis-magdalena-jeszka-skowron-beata-czarczy%C5%84ska-go%C5%9Bli%C5%84ska?context=ubx&refId=6b18ed3b-9c38-41e4-92ed-a8eb49cb106f

Książka

Coffee science : biotechnological advances, economics, and health benefits

Punktacja Ministerstwa / rozdział

50

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.