W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Influence of coffee bean processing on the phenolic acid and flavonoid content in coffee brews (Coffea arabica and Coffea robusta)

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2022

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

151 - 157

URL

https://www.taylorfrancis.com/chapters/edit/10.1201/9781003043133-13/influence-coffee-bean-processing-phenolic-acid-flavonoid-content-coffee-brews-coffea-arabica-coffea-robusta-magdalena-jeszka-skowron-robert-frankowski-agnieszka-zgo%C5%82a-grze%C5%9Bkowiak?context=ubx&refId=fd0a2263-328e-467a-bb3a-39cc463b2a55

Książka

Coffee science : biotechnological advances, economics, and health benefits

Punktacja Ministerstwa / rozdział

50

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.