W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Determination of antioxidant activity, rutin, quercetin, phenolic acids and trace elements in tea infusions: Influence of citric acid addition on extraction of metals

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2015

Opublikowano w

Journal of Food Composition and Analysis

Rocznik: 2015 | Tom: vol. 40

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • antioxidant activity
  • tea
  • Red Lapacho
  • HPLC/MS/MS
  • HR-CS GFAAS
  • trace elements
  • rutin
  • phenolic acids
  • food analysis
  • food composition
Strony (od-do)

70 - 77

DOI

10.1016/j.jfca.2014.12.015

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

35

Impact Factor

2,78

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.