W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Raport

Tytuł dzieła

Raport z badań dotyczących wytworzenia i określenia właściwości wysłodki buraczanej modyfikowanej gliceryną

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii Materiałów, Wydział Inżynierii Mechanicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Identyfikator dzieła

r1867_2021

Słowa kluczowe
PL
  • wysłodki buraczane
  • gliceryna
  • właściwości mechaniczne
  • właściwości użytkowe
Data

19.04.2021

Język

polski

Liczba stron lub objętość dzieła

18

Typ dzieła

raport z badań

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.