Depending on the amount of data to process, file generation may take longer.

If it takes too long to generate, you can limit the data by, for example, reducing the range of years.

Chapter

Download BibTeX

Title

Impregnacja próżniowa plastrów marchwi - ocena jakości otrzymanych półproduktów

Authors

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] employee

Scientific discipline (Law 2.0)

[7.6] Chemical sciences

Year of publication

2022

Chapter type

abstract

Publication language

polish

Pages (from - to)

66 - 66

Book

XIII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw : Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe - dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju, Zegrze k. Warszawy, 26-27 maja 2022

Presented on

XIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw „Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe – dla zdrowia i zrównoważonego rozwoju”, 26-27.05.2022, Zegrze k. Warszawy, Polska

This website uses cookies to remember the authenticated session of the user. For more information, read about Cookies and Privacy Policy.