Tytuł
Positive and negative aspects of green coffee consumption – antioxidant activity versus mycotoxins
Autorzy
[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2017
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- green coffee beans
- antioxidant activity
- ergosterol
- mycotoxins
- fungal pathogens
Data udostępnienia online
10.03.2017
Strony (od-do)
4022 - 4028
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
35
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
35
Impact Factor
2,379
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN