W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Rozdział

Pobierz BibTeX

Tytuł

Ultrasound-Assisted Vacuum Impregnation of Fruit with Vitamin C Followed by Drying Process

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2023

Typ rozdziału

rozdział w monografii naukowej / referat

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • ascorbic acid content
  • food preservation
  • apple
  • water activity
  • colour change
  • browning index
Strony (od-do)

396 - 403

Książka

Proceedings : 8th European Drying Conference EuroDrying 2023, Lodz University of Technology, 4-7 July, 2023, Poland

Zaprezentowany na

8th European Drying Conference EuroDrying 2023, 4-7.07.2023, Łódź, Polska

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.