W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

The effect of high power airborne ultrasound and microwaves on convective drying effectiveness and quality of green pepper

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2017

Opublikowano w

Ultrasonics Sonochemistry

Rocznik: 2017 | Tom: vol. 34

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Hybrid drying
  • Ultrasound
  • Microwave
  • Energy
  • Quality
  • Modelling
  • Green pepper
Strony (od-do)

531 - 539

DOI

10.1016/j.ultsonch.2016.06.030

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

45

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

45

Impact Factor

6,012

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.