Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

The effect of high power airborne ultrasound and microwaves on convective drying effectiveness and quality of green pepper

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2017

Opublikowano w

Ultrasonics Sonochemistry

Rocznik: 2017 | Tom: vol. 34

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Hybrid drying
  • Ultrasound
  • Microwave
  • Energy
  • Quality
  • Modelling
  • Green pepper
Strony (od-do)

531 - 539

DOI

10.1016/j.ultsonch.2016.06.030

Punktacja MNiSW

45 [Ujednolicony wykaz czasopism naukowych 2013-2016]

Impact Factor

6,012