W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Positive and negative aspects of green coffee consumption – antioxidant activity versus mycotoxins

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2017

Opublikowano w

Journal of the Science of Food and Agriculture

Rocznik: 2017 | Tom: vol. 97

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • green coffee beans
  • antioxidant activity
  • ergosterol
  • mycotoxins
  • fungal pathogens
Data udostępnienia online

10.03.2017

Strony (od-do)

4022 - 4028

DOI

10.1002/jsfa.8269

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

35

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

35

Impact Factor

2,379

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.