Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Cistus incanus a promising herbal tea rich in bioactive compounds: LC–MS/MS determination of catechins, flavonols, phenolic acids and alkaloids — a comparison with Camellia sinensis, Rooibos and Hoan Ngoc herbal tea

Autorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[6.5] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2018

Opublikowano w

Journal of Food Composition and Analysis

Rocznik: 2018 | Tom: vol. 74

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

71 - 81

DOI

10.1016/j.jfca.2018.09.003

Punktacja MNiSW / czasopismo

35 [Ujednolicony wykaz czasopism naukowych 2013-2016]

Impact Factor

2,994