Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Charakterystyka emulsji olej-woda stabilizowanych Roksolem EMB-2

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2018

Opublikowano w

Inżynieria i Aparatura Chemiczna

Rocznik: 2018 | Numer: nr 4

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

polski

Strony (od-do)

110 - 111

URL

http://inzynieria-aparatura-chemiczna.pl/pdf/2018/2018-4/InzApChem_2018_4_110-111.pdf

Punktacja MNiSW / czasopismo

7 [Ujednolicony wykaz czasopism naukowych 2013-2016]