Przetwarzanie może potrwać kilka sekund...

Artykuł

Tytuł

Temperature, pH, and Molecular Packing Effects on the Penetration of Oleic Acid Monolayer by α-Lactalbumin

Autorzy

[ 1 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Fizyki, Wydział Fizyki Technicznej, Politechnika Poznańska | [ D ] doktorant | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

2.7 Inżynieria materiałowa
6.5 Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Langmuir

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 35 | Numer: iss. 8

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

3183 - 3193

DOI

10.1021/acs.langmuir.8b04153

URL

http://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.langmuir.8b04153

Punktacja MNiSW

100

Impact Factor

3,683 [Lista 2018]