W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Temperature, pH, and Molecular Packing Effects on the Penetration of Oleic Acid Monolayer by α-Lactalbumin

Autorzy

[ 1 ] Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Fizyki, Wydział Fizyki Technicznej, Politechnika Poznańska | [ D ] doktorant | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.8] Inżynieria materiałowa
[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Langmuir

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 35 | Numer: iss. 8

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Strony (od-do)

3183 - 3193

DOI

10.1021/acs.langmuir.8b04153

URL

http://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.langmuir.8b04153

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

100

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

100

Impact Factor

3,557

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.