W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Microwave- and infrared-assisted convective drying of green pepper: Quality and energy considerations

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Rok publikacji

2015

Opublikowano w

Chemical Engineering and Processing - Process Intensification

Rocznik: 2015 | Tom: vol. 98

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • hybrid drying
  • green pepper
  • drying kinetics
  • product quality
  • energy consumption
Strony (od-do)

155 - 164

DOI

10.1016/j.cep.2015.10.001

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

30

Impact Factor

2,154

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.