W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Study on pH-dependent interactions of linoleic acid with α-lactalbumin

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2021

Opublikowano w

Food Hydrocolloids

Rocznik: 2021 | Tom: vol. 111

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • monolayer
  • milk protein
  • lipid
  • interface
  • α-lactalbumin
  • linoleic acid
Data udostępnienia online

11.08.2020

Strony (od-do)

106217-1 - 106217-9

DOI

10.1016/j.foodhyd.2020.106217

URL

https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.106217

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

140

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

140

Impact Factor

11,504

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.