Tytuł
Study on pH-dependent interactions of linoleic acid with α-lactalbumin
Autorzy
[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant
Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)
Rok publikacji
2021
Opublikowano w
Typ artykułu
artykuł naukowy
Język publikacji
angielski
Słowa kluczowe
EN
- monolayer
- milk protein
- lipid
- interface
- α-lactalbumin
- linoleic acid
Data udostępnienia online
11.08.2020
Strony (od-do)
106217-1 - 106217-9
Punktacja Ministerstwa / czasopismo
140
Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021
140
Impact Factor
11,504
System tworzony przez Politechnikę Poznańską
oraz Poznańskie Centrum Superkomputerowo-Sieciowe
Zaloguj się przez eKonto, aby dodać do SIN