W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz plik Pobierz BibTeX

Tytuł

Assessment of ultrasound-assisted vacuum impregnation as a method for modifying cranberries’ quality

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Technologii Mechanicznej, Wydział Inżynierii Mechanicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.9] Inżynieria mechaniczna
[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2022

Opublikowano w

Ultrasonics Sonochemistry

Rocznik: 2022 | Tom: vol. 89

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • Berry fruit
  • Fortified food
  • Ascorbic acid
  • X-ray microtomography
  • Color
  • Antioxidants
Data udostępnienia online

08.08.2022

Strony (od-do)

106117-1 - 106117-10

DOI

10.1016/j.ultsonch.2022.106117

URL

https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2022.106117

Uwagi

Article number: 106117

Typ licencji

CC BY (uznanie autorstwa)

Tryb otwartego dostępu

otwarte czasopismo

Wersja tekstu w otwartym dostępie

ostateczna wersja opublikowana

Data udostępnienia

08.08.2022

Czas udostępnienia publikacji w sposób otwarty

w momencie opublikowania

Pełny tekst artykułu

Pobierz plik

Poziom dostępu do pełnego tekstu

publiczny

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

140

Impact Factor

8,4

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.