W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Artykuł

Pobierz BibTeX

Tytuł

Aesculus hippocastanum L. extract as a potential emulsion stabilizer

Autorzy

[ 1 ] Instytut Technologii i Inżynierii Chemicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ 2 ] Instytut Inżynierii Materiałowej, Wydział Budowy Maszyn i Zarządzania, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik | [ D ] doktorant

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[2.8] Inżynieria materiałowa
[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2019

Opublikowano w

Food Hydrocolloids

Rocznik: 2019 | Tom: vol. 97

Typ artykułu

artykuł naukowy

Język publikacji

angielski

Słowa kluczowe
EN
  • A. hippocastanum L.
  • surface active
  • fluorescence
  • toxicity
  • particle size
  • microviscosity tests
Data udostępnienia online

20.06.2019

Strony (od-do)

105237-1 - 105237-10

DOI

10.1016/j.foodhyd.2019.105237

Punktacja Ministerstwa / czasopismo

140

Punktacja Ministerstwa / czasopismo w ewaluacji 2017-2021

140

Impact Factor

7,053

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.