W zależności od ilości danych do przetworzenia generowanie pliku może się wydłużyć.

Jeśli generowanie trwa zbyt długo można ograniczyć dane np. zmniejszając zakres lat.

Książka

Pobierz BibTeX

Tytuł

Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Redaktorzy

[ 1 ] Instytut Chemii i Elektrochemii Technicznej, Wydział Technologii Chemicznej, Politechnika Poznańska | [ P ] pracownik

Dyscyplina naukowa (Ustawa 2.0)

[7.6] Nauki chemiczne

Rok publikacji

2021

Typ książki

redakcja podręcznika akademickiego / skryptu

Język publikacji

angielski

Miejsce

Cham, Switzerland

Wydawca

Springer International Publishing

Wydawca z listy Ministerstwa

Springer

Data opublikowania

2021

Liczba stron

388

ISBN

978-3-030-61878-0

eISBN

978-3-030-61879-7

DOI

10.1007/978-3-030-61879-7

URL

https://link.springer.com/book/10.1007/978-3-030-61879-7

Opublikowano w

Seria: Food Bioactive Ingredients, FBC

Rozdziały
Introduction: Bioactive Compounds and Elements in Human Nutrition (s. 1-9)
Phenolic Compounds in Coffee and Tea Beverages (s. 31-81)
Capsaicinoids – Properties and Mechanisms of Pro-health Action (s. 193-225)
Determination of Antioxidant Biomarkers in Biological Fluids (s. 263-308)
Speciation Analysis of Food Products (s. 309-344)
Two Sides of Selenium: Occurrence and Determination of Selenium Forms in Food and Environmental Samples Using Analytical Methods (s. 345-369)
Całkowita wartość punktowa monografii

80

Całkowita wartość punktowa redakcji

20

Ta strona używa plików Cookies, w celu zapamiętania uwierzytelnionej sesji użytkownika. Aby dowiedzieć się więcej przeczytaj o plikach Cookies i Polityce Prywatności.